Nextstar Firmamız yıllardır merkezi uydu sistemleri kurulumunda uzman olarak siz müşterilerimize hizmet vermektedir. Profesyonel ustalarımız ve profesyonel ekipmanlarımız ile merkezi çanak anten sistemlerinde sizleri çanak anten kirliliğinden kurtarmak ve en uygun fiyatlara en yüksek sinyal gücünü tek tek dairelerinize ulaştırmaktayız.

Fiyatlarımız için sayfamızın en alt kısmını inceleye bilir yada detaylı paketleri incelemek için BURAYA tıklaya bilirsiniz.

Merkezi uydu sistemleri ve ortak çanak anten sistemleri için acil olarak arıza servis hizmetimizden yararlanmak için bizleri 0212 625 8 625 veya 0542 528 57 28 nolu telefonlardan arayabilirsiniz.

Merkezi uydu sistemi

İstanbul ‘un heryerine hizmet veren firmamız aynı zamanda çevre illerede kurulum hizmeti sağlamaktadır, sayfanın en altında sizlere hizmet verdiğimiz bölgeleri belirteceğiz.

Merkezi uydu santralleri

Tüm uydu santrallerimiz 3 yıl birebir değişim garantisinde olup tamamen yerli ürünlerdir, kesinlikle çin malı ve merdiven altı ürünler firmamızda bulunmamaktadır.

Apartman ortak uydu sistemi

Apartmanlarınızdaki kötü çanak görüntülerini ve çatınızdaki salkım saçak çanak tarlalarını ortadan kaldırmak için sizlere merkezi uydu sistemi paketlerini en uygun fiyatlara sunuyoruz.

Merkezi uydu sistemi ile sizlere sağladığımız bazı hizmetler

Merkezi uydu sistemleri,

Merkezi uydu sistemi aracılığı ile sitenizde tek çanak yada çift çanak ile 2000 den fazla uydu kanalını HD kalitesinde evlerinize gönderiyoruz. Kablosundan santraline anahtar teslim yapılan uydu sistemi sizleri en az 20 yıl boyunca uydu derdinden kurtarıyor.

Merkezi uydu sistemi en uygun fiyatlar

Merkezi uydu sistemi fiyatlarımız makalemizin en altında sizlerle paylaşılacaktır. Dilerseniz BURAYA tıklayarak paket ve fiyat detaylarını inceleye bilirsiniz. Az kazanıyoruz ama en kalitelisini kuruyoruz ! Tüm malzemeler nextstar Multiswitch dir. 3 Yıl garantilidir. Full HD 4K uyumludur.

Merkezi uydu sistemi nedir ?

Kısaca merkezi uydu sistemi tek merkezden binadaki yada sitedeki bütün dairelere uydu yayınının aktarılmasıdır. Bu sayede çanak döndü yayın gitti gibi problemlerle karşılaşmazsınız.

Merkezi çanak sistemi nasıl kurulur ?

Merkezi uydu sistemi profesyonel ustalarımızca adresinize sabahtan gelinip 1 gün içerisinde anahtar teslim kurulmaktadır, öncelikle çatınıza çanak antenler montaj edilir, daha sonra uydu santraliniz tavan arası yada asansör dairesi gibi muhafazalı bir bölüme yerleştirilir, santralin olduğu yerden tüm dairelere kablolar indirilir.

Uydu Sistemindeki problemler

Merkezi uydu sistemi sayesinde uydu problemlerinizde ortadan kalkacak, artık komşularınız ile kavga etmeyeceksiniz, çatıya çıkmanın bile problem olduğu bazı apartmanlarda merkezi uydu sistemi biçilmiş kaftandır.

Uydu çanak santralleri

Uydu ve merkezi çanak santralleri ile tüm uydu arıza ve problemlerine son veriyoruz. RG6 U6 Full bakır kablolarımız ile 4K Uyumlu altın uçlu full HD santrallerimizden sizlere yüzde yüz kaliteli yayın aktarıyoruz.

Apartman uydu santralleri

Apartman uydu santralleri ile hem ucuz hem de kaliteli yayın seyretmek sizin elinizde, üstelik çift çanakla 2000 den fazla uydu kanalı evinize geliyor.

Merkezi uydu sistemi kurulumlarınız için lütfen bizden fiyat almadan karar vermeyiniz.

Firmamızın yapmış olduğu merkezi uydu sistemlerini websitemiz den galeri kısmındaki YAPTIĞIMIZ PROJELER BÖLÜMÜNDEN inceleye bilirsiniz.

Merkezi uydu sistemleri

Merkezi uydu sistemi kurulumunu bizlere yaptırarak apartmanınızdaki uydu sorunlarından tamamen kurtulmuş olursunuz. 2000 den fazla uydu kanalını izlemekle kalmaz apartmanınızın maddi değerinide ikiye katlamış olursunuz. Günümüzde merkezi uydu sistemi ev alırken bile tercih meselesi haline gelmektedir. Ev satın alacak insanlar merkezi uydu sistemi olup olmadığını kontrol etmektedir. Sizlerde müşterek uydu sistemlerine geçiş yapmak için lütfen bizlerden fiyat alınız. Bizden fiyat almadan asla ortak uydu sistemine geçiş yapmayınız. Bizler istanbulda en uygun fiyatlarla merkezi çanak anten sistemi kurulumunu yapmaktayız. Üstelik bizim yaptışımız bina uydu sistemleri 3 yıl birebir değişim garantilidir. Bizim kullandığımız malzemeler next uydu santrali ve next merkezi çanaklarıdır.

Merkezi uydu sistemi fiyatlarımız,

8 Daire : 8 çıkışlı next santral + next çift çanak + konnektör + çanak ve santral arası kablo + montaj ve işçilik dahil 1050 TL

12 Daire : 8 çıkışlı next santral + next çift çanak + konnektör + çanak ve santral arası kablo + montaj ve işçilik dahil 1150 TL

16 Daire : 8 çıkışlı next santral + next çift çanak + konnektör + çanak ve santral arası kablo + montaj ve işçilik dahil 1200 TL

24 Daire : 8 çıkışlı next santral + next çift çanak + konnektör + çanak ve santral arası kablo + montaj ve işçilik dahil 1400 TL

32 Daire : 8 çıkışlı next santral + next çift çanak + konnektör + çanak ve santral arası kablo + montaj ve işçilik dahil 1500 TL

40 Daire : 8 çıkışlı next santral + next çift çanak + konnektör + çanak ve santral arası kablo + montaj ve işçilik dahil 1700 TL

merkezi uydu sistemi arıza ve kurulum servisi

Hizmetlerimiz,

Apartman merkezi uydu sistemi, bina uydu, apartman uydu, müşterek uydu, ortak uydu, next santral sistemi, bina çanak sistemi, site ortak uydu, site merkezi uydu, merkezi çanak anten, ortak çanak, merkezi uydu anten, uydu çanak multiswitch, next multiswitch

(17) Yorumlar

  • admin

    admin

    tuba hanım fiyat için 0212 625 8 625 nolu telefonlarımızdan bizlerle iletişim kurmanız gerekmektedir.

    30 Haziran 2021, 21:54
  • tuba bingöl

    tuba bingöl

    100 daireli binamıza merkezi uydu sistemi kurdurmak isteriz gelip inceleme yapmanızı ve fiyat teklifi vermenizi talep ederiz

    30 Haziran 2021, 11:44
  • Gürkan akturk

    Gürkan akturk

    8 daire lik daire başı 2 veya 3 giriş istiyoruz fiyat alabilirmiyiz

    12 Eylül 2020, 16:08
  • Bekir aydin

    Bekir aydin

    Andolu dernek frenkasi yazarmisiniz

    18 Eylül 2019, 13:29
  • Nedim badali

    Nedim badali

    Bilgilendirme için teşekkürler

    28 Şubat 2019, 18:00
  • Mehmet b.

    Mehmet b.

    tem avrasya sitesi yönetimi olarak sayit, hasan ve hüseyin ustalara gönülden teşekkür ederiz. 15 Dairemiz için yaptırdıgımız merkezi uydu sistemimizi dört dörtlük bir şekilde teslim edip, ödemeyide krerdi kartına 6 taksit yaptılar. Herkese tavsiye edeceğim sizleri.

    03 Ocak 2019, 18:47
  • mehmet koçoğlu

    mehmet koçoğlu

    fiyatların hangisi güncel ? en alttaki mi en üstte ki mi ?

    29 Aralık 2018, 11:08
  • Filiz Aslanbay

    Filiz Aslanbay

    merkezi uydu sistemine revizyon yaptıracagız, çanaklarımız takılı, sadece santral ve santral cihazına gelen kablolar yenilenecek, mümkünse spriel içine aldıracagız, konu ile ilgili teklif göndermenizi rica ediyorum

    15 Aralık 2018, 15:11
  • esra oktay

    esra oktay

    merkezi uydu sistemi fiyatlarınız uygun fakat 1700 metre ortalama kablo çekilmesi lazım bizim binamızda, fiyat ne olur

    13 Aralık 2018, 19:00
  • ferudun akkurd

    ferudun akkurd

    26 daireli binamıza çift kablo merkezi uydu yaptıracağız. mail adresime fiyat bilgisi , yada telefondan ararmısınız. teşekkürler

    22 Kasım 2018, 20:01
  • Mutlu home beylikdüzü

    Mutlu home beylikdüzü

    Mutlu home sitemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz .

    22 Kasım 2018, 14:12
  • ahmet yıldızhan

    ahmet yıldızhan

    fiyatlar açık ve net, teşekkürler, sizi arayacağım

    14 Kasım 2018, 17:34
  • mehmet bayakra

    mehmet bayakra

    fiyatlar uygun. teklifimizi aldık. teşekkür ederiz.

    08 Kasım 2018, 18:59
  • Yayla Apt. Yöneticisi Mehmet T.

    Yayla Apt. Yöneticisi Mehmet T.

    daireli apartmanımıza yaptırdık, 3 yıl garanti verdiler. Başta hasan usta olmak üzere tüm ekibinize teşekkür ederiz. Yayla Apt.

    01 Kasım 2018, 18:49
  • samet kuter

    samet kuter

    kartaldaki 10 daire apartmanımıza teklif verebilirmisiniz. acele

    27 Ekim 2018, 12:08
  • Yönetici

    Yönetici

    Tuğrul bey kaskatli santral eklenebilir. Böyle bir işlem yaptırmak isterseniz bizlere 0212 625 8 625 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

    24 Mayıs 2018, 02:22
  • Tugrul burcu

    Tugrul burcu

    Bizim sitemizde 60 daire var fakat tek uydu hattı verilmiş bunu yükseltme durumu olabilirmi

    23 Mayıs 2018, 01:18

Yorum Yap